Kontakt

Hap.al është një faqe me hierarki horizontale dhe që mirëmbahet nga vetë anëtarët e saj. Ne, stafi krijues, jemi përgjegjës vetëm për mirëmbajtjen teknike dhe ndërhyrje të rralla nëpër diskutime; atëherë kur ka shkelje.

Nëse keni një ide për ta përmirësuar eksperiencën në faqe, kritikë apo ankesë nga ndonjë anëtar tjetër, mos hezitoni të na shkruani tek ckemi@hap.al. Do marrim kohën të analizojmë mesazhin tuaj dhe do t'ju përgjigjemi sa më shpejt e mundur.

Për çdo gjë tjetër që nuk ka lidhje me pjesën teknike të faqes apo raportim abuzimesh, ju lutemi ta shkruani në një diskutim.

Duke i dërguar mesazh: Ylli Panariti